Extra dienstverlening voor speciale situaties

Bij Rendac willen wij dat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw praktijk als aanbieder. Daarom bieden wij voor bijzondere situaties een aantal extra diensten rondom het ophalen.

Zomerregeling

Bij hoge temperaturen kan Rendac, om onwenselijke situaties te voorkomen, besluiten ook op zaterdag grote landbouwhuisdieren op te halen. Maatgevend voor deze regeling is het weerbericht van het KNMI voor het aankomende weekeinde. Als de gemiddelde verwachte temperatuur voor het betreffende weekeinde hoger dan 27°C is of als er volgens Rendac een andere aanleiding is, treedt deze regeling in werking. Wij maken dit besluit op donderdagmiddag bekend via Twitter, deze website en ons Voice Response Systeem (VRS). Op onze extra ophaaldag gelden de reguliere tarieven.

Klik hier voor de tarieven

Erflaadcontract

Wilt of kunt u een kadaver niet aan de openbare weg aanbieden? Dan kunt u met Rendac een erflaadcontract afsluiten. We maken dan graag afspraken met u om het kadaver tegen geringe extra kosten op uw terrein op te halen.

Feestdagen

Als een officiële feestdag op een vrijdag of maandag valt, verplaatsen wij één ophaaldag naar het weekeinde om pieken in het aanbod rondom het weekeinde te voorkomen. Als dit het geval is, maken wij het op donderdag vanaf 13.00 uur bekend via de landelijke en regionale pers, deze website en ons Voice Response Systeem (VRS). Voor ophalen rondom de feestdagen gelden de normale tarieven.

Neem contact op met onze helpdesk voor vragen, advies of overleg