De spil tussen praktijk en wet

In Nederland is Rendac de enige vergunninghouder voor het ophalen en verwerken van categorie 1 en 2 dierlijk restmateriaal. Zo vervullen wij een spilfunctie tussen het dagelijkse aanbod van dierlijk restmateriaal en de wettelijke voorschriften en vereisten rond het ophalen en verwerken van dit materiaal.

Een duurzaam proces

Wat gebeurt er met dat dierlijk restmateriaal dat door Rendac wordt opgehaald? Klik hier voor meer informatie over het proces en de voorwaarden die daarvoor gelden.

Unieke garanties voor aanbieders, de agrarische sector en de overheid

Dankzij onze ervaring, een doeltreffende organisatie van de ophaaldienst en het toepassen van de modernste productietechnieken bouwt Rendac voortdurend aan de betrouwbaarheid, service en hygiƫne van onze dienstverlening. Ook bij een uitbraak of verdenking van dierziekten en/of ander calamiteiten staat Rendac klaar om snel en doeltreffend op te kunnen treden. Hierdoor ontstaan unieke garanties voor aanbieders, betrokken overheden en de agrarische sector.

Betrouwbare dienstverlening, slimme logistiek

Vanuit onze hoofdvestiging in Son, onze twee overslagstations in Woudenberg en Nijverdal en onze drie containerwisselstations in Berkel en Rodenrijs, Heerhugowaard en Sumar, kunnen wij uiterst efficiĆ«nte inzamelroutes in geheel Nederland bieden.