Kadaverophaaldienst

Na melding haalt Rendac de kadavers de eerstvolgende werkdag op tussen 6 uur ’s ochtends en circa 22:30 uur ’s avonds. Kleine kadavers (< 25 kg) of dierlijk restmateriaal dat aangeboden wordt in tonnen, halen wij op de eerstvolgende geplande ophaaldag op.

Wij halen ook overleden paarden, pony’s en landbouwhuisdieren op. Dit kan via onze reguliere ophaaldienst. Kiest u voor deze optie, dan halen wij het dier de eerstvolgende werkdag op met een kraanvrachtwagen, op een door onze transportplanning te bepalen tijdstip. U kunt ook een beroep doen op onze Individuele ophaalservice.

Incidentele partijen dierlijk restmateriaal

Rendac is door de overheid aangesteld om ook incidentele partijen dierlijk restmateriaal op te halen te vernietigen. We zijn daarvoor uitstekend geoutilleerd. Of het nu gaat om bedorven materialen, partijen met productiefouten, verlopen houdbaarheidsdata of anderszins afgekeurde partijen die grondstoffen van dierlijke oorsprong bevatten – bij ons kunt u rekenen op snelle en wetsconforme service.

Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie over onze diensten

Ophaaldienst voor slachterijen

Dagelijks bezoeken onze chauffeurs vele slachterijen, vlees-, vis- en zuivelverwerkende bedrijven. We doen dat op afroep of volgens een vast ophaalschema – en altijd volgens strenge hygiëneprotocollen en met uiterste efficiëntie. Ons moderne wagenpark is afgestemd op het type slachtafval en de manier waarop u ons het materiaal aanbiedt. Het betreft hier meestal delen die vrijkomen tijdens de slacht maar niet in de voedselketen mogen terugkeren, zoals: afgekeurde delen en SRM.

Individuele ophaalservice

Een overleden paard, pony of landbouwhuisdier kunnen wij met onze reguliere ophaaldienst ophalen. Aangezien dit een emotionele gebeurtenis kan zijn, bieden wij u ook een individuele ophaalservice. Wij stellen dan uw wensen centraal, zodat u op uw eigen wijze afscheid kunt nemen van het dier. Uw paard of pony wordt opgehaald met een speciale paardentrailer – niet vanaf de straatkant, maar vanuit de wei of stalingang. Bovendien kunt u vooraf met ons een voor u geschikt tijdstip afspreken.